Terras met terrasoverkapping in hout. Overdekt terras met terrasverwarming. Strakke tuin met afsluiting van leibomen. Bloemenborder met witte hortensia. Aansluitend aan de woning werd een terras in natuursteen aangelegd. Bloemenborders verzachten de strakke lijnen. Terras en paden in kleiklinkers. Terras en paden in kleiklinkers. Overdekt terras en paden inkleiklinkers mlet bloembedden. Overdekt terras met terrasverwarming. Houten poortje in dezelfde uitvoering als het houten bijgebouw. Klein terras in grind met houten tuinmeubelen. Een schaal met bloemen brengt sfeer op tafel. Tuinafsluiting met groenblijvende hagen en leibomen. Houten terrasmeubelen. Terras in natuursteen.

Bezoek deze tuin, scroll naar rechts

Totaalconcept

Dit strak totaalconcept werd volledig ontworpen op maat van de bewoners. De combinatie van basalt en kleiklinkers in een donkergrijze tint en het overdekt terras in ipé, een tropisch hardhout dat mooi vergrijst, zorgt voor een coherent geheel.
Voor de omheining van de tuin én de nodige privacy werd geopteerd voor leibomen en seizoensbloeiers zorgen voor kleur en leven, heel het jaar door.

Terug naar overzicht